Get Adobe Flash player
GTranslate
Стаите
Кът за почивка
Поглед отвън
Home ЗА НАС

postheadericon За нас

alt Къща за гости "Натали" е модерна семейна къща на 4 етажа. Намира се в новият квартал на града, който се обособи през последните години само на 60 метра от плажната ивица. Заобиколена е от хотели. Квартала е тих, спокоен далеч от шума, близо до морето.

 

 

  

alt

 Къщата е новопостроена, съгласно съвременните     строителни изисквания, външната и вътрешна  изолация, няма да Ви позволят да усетите лятната жега, и ако все пак не ви се стори прохладно стаите са оборудвани с климатици за още по голямо удобство.

 

 

 

alt Приятния външен вид, уютно и стилно обзаведените стаи,ще Ви накарат да се чувствате комфортно.

За предостатъчното  количество на топла вода се грижат три централни 1000 литрови електрически бойлера, подпомогнати от слънчеви колектори .

 

alt

От терасите има изглед към морето и намиращите се наблизо добре поддържани два градски парка, с алеи за разходка, палми, красиви фонтани и летен амфитеатър.

На разположение на гостите има ютии , дъски за гладене, в къта за отдих има кухня.

 

Всяка стая е с климатик , телевизор с кабелна и мини бар(хладилник).

За чистотата ежедневно се грижи камериерка.

Разполага с:

- 10 двойни стаи,

- 6 двойни стаи - 2+1 и 2+2

и 4 апартамента.

 

Къщата е на разположение  от  01 юни  до 30 септември

alt В задния двор е оборудван кът за отдих с кухня, където може да се храните и на спокойствие да се наслаждавате на вечерта или да почивате на сянка през деня.

  

alt

Наблизо е и градския парк с летния амфитеатър, където можтете да се насладите на представленията на местната самодейност, или на представленията на гостуващи групи, които са почти ежедневни.

 

 

 

Осигурете си една незабравима почивка в къща за гости "Натали" .

Очакваме Ви!!!

 
Още статии...